Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Gosztola Gyöngye Wellness Hotel
Cím: 8978 Gosztola, Gosztola, Fõ út 16.Email: gosztolagyongye@t-online.hu
Web: www.wellnesshotel-gosztola.huTelefon: 06/30 21-44-641
Fax: 06/92-701-574

Bemutatkozás

"A zalai dombok között a hegytetõn, fenyõerdõ közepén, megbújik egy kis falucska, melynek neve Gosztola távol a világ zajától, ahol csak a madár csicsereg, harapni lehet a friss levegõt és hallgatni lehet a csendet… -ide várjuk Önt is!"
Létezik egy hely távol a világ zajától, mesebeli fenyõerdõ közepén
- ahol egy családias wellness hotel csupa szívvel csak Önre vár
- ahol reggelente madárcsicsergésre ébredhet
- ahol a nyugalom és a wellness kényeztetés nem luxus
- ahol az ínycsiklandozó házias ízek és igazi kulináris gasztronómiai élvezetek mind megtalálhatóak
- ahol gyerekek és felnõttek kedvükre válogathatnak a környék és a szálloda kiváló kirándulási és a programlehetõségeibõl!
A Gosztola Gyöngye Wellness Hotel a Nyugat Dunántúlon, a Zalai dombok között található, a Lenti Gyógy-, Termál- és Élményfürdõtõl 5 km-re, az Õrség közelében friss levegõjû, erdei környezetben. 27 szobás és 70 férõhelyes színvonalas wellness szállodánkban tágas, családi apartmanok, exkluzív nászutas lakosztály sarokkáddal és erkélyes szobák erdei kilátással is foglalhatóak. Hunyja be a szemét és képzelje el, hogy frissítõ limonádét kortyolgatva pezsgõfürdõnk meleg vízében relaxál és nézi, ahogy kint, Ön körül nagy pelyhekben hull a hó vagy szelíden átsüt a napsugár az erdõ lombjain. Képzelje el, hogy teste és lelke egyaránt felüdül, ráncai kisimulnak, feltöltõdik energiával egy kényeztetõ masszázs vagy szaunázás után. Ugye jól esne a testi kényeztetés után egy kis szellemi kikapcsolódás? Barangolja be a környék számos kirándulási lehetõségét: próbálja ki Magyarország leghosszabb erdei kisvasútját, pattanjon nyeregbe és fedezze fel Zala szépségeit kerékpáron -vagy akár lóháton-, mártózzon meg a Lenti Gyógyfürdõ gyógyító vizében vagy tegye próbára kézügyességét az Õrség egyik népszerû fazekasmesterénél! Szeretné mindezt átélni egy wellness hétvége, családi nyaralás vagy éppen céges konferencia során? Akkor válasszon kedvelt akciós wellness csomagajánlataink közül és csomagoljon!Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink