Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Szentgyörgyvölgyi Vendégház
Cím: 8975 Szentgyörgyvölgy, Kossuth Lajos u. 34.Telefon: 0630-997-8923
Gps: 46.7235310 , 16.4164473

Bemutatkozás

Igényesen felújított összkomfortos parasztház, amelyben két szoba két-két fõ részére fekhellyel található, valamint egy szoba kétszemélyes pótággyal. Minden szoba rendelkezik külön fürdõszobával, ezen kívül étkezõ, valamint egy amerikai konyha áll rendelkezésre. A konyha teljesen felvan szerelve (edények, tányérak, kávéfõzõ, mosogatógép, villanytûzhely stb...). A szobákban külön-külön TV-van, valamint az étkezõben is. Az ágynemûk, illetve a törülközõk biztosítva vannak.
A házhoz tartozik egy nagy udvar gyümölcsössel, egy kemence, illetve nyári pihenõ rész. Lehetõség van kerékpár bérlésre,valamint igény esetén házias ételek, valamint házi pálinka, tökmagolaj, házi tej, kecske sajt igénylésre is.
Háziállat hozása tilos, illetve csak a kijelölt helyen az épületen kívül lehet dohányozni.

A környék adta lehetõségek
A faluba tataláható a GÓ-NA szabadidõközpont, étterem. A sportolásra vágyóknak sokféle lehetõséget biztosít. Az évszaktól függõen különféle sportpályák, sporteszközök állnak a vendégek rendelkezésére. Sportolási lehetõségek: foci, tenisz, strandröplabda, kosárlabda, tollaslabda, kerékpározás, pónilovaglás, fürdõzés stb... Étterme betekintést kínál az ízek pazar világába, ahol nyugodt környezet, az ételek frissessége zamata teszi a kikapcsolódást egyedülállóvá. Étlapukon minden finomság megtalálható a kemencében sült pizzától, a párolt almás mézzel pácolt csirkemellig. Itallapjukról pedig nem hiányozhatnak az igényes borok, illetve a valódi mézes házpálinka sem.Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink